Še 6 ur do slavnostne otvoritve

Zadovoljneži, ki delajo na festivalu Speculum Artium si podajajo kljuko našega TV studia. Saj ste ga že videli, ne? No, za vsak slučaj, je tule ponovno:

V njem snemamo intervjuje za dokumentarni film o festivalu. Danes preko dneva nas nabolj zanimajo sodelavci Delavskega doma Trbovlje. In naj vas ne prestrašimo, vprašanja za intervju so takšna, da so vsi odgovori nanja pravilni. Tako vas še enkrat vabimo, da nam podarite nekaj svojega časa in pridete na intervju. Po ogledu festivalske razstave, da boste pod vtisom fajne izkušnje. Pridite!

Danes ob 19h je slavnostna otvoritev in The Beast že od dopoldanski ur vadi na odru gledališke dvorane. Pa to ne samo danes. Že ves teden so tu in ure in ure preživijo na odru, na vaji. Spoštovanje in najgloblji priklon.


Še pred otvoritvijo, čez štiri ure, je ob 17h v predavalnici DDT na sporedu okrogla miza “Trbovlje – novomedijsko mesto skozi KULTURO”. Stole smo vam že pripravili in tudi cvetje vas že čaka.Novomedijska dela pa so v tem trenutku v sklepnih dejanjih priprav. Testira se, programira, čisti, preizkuša. Tudi pod izbrušenim pogledom direktorja DDT, mag. Zorana Pozniča.

Tole pa sta Emanuel Andel & Christian Gützer, ki pripravljata svoj projekt SPACTIVE (5voltcore), interaktivno steno, vrhunsko, oglejte si video s Piksel Festivala.

In tudi zabava se že pripravlja. Zvočniki so v velikem pričakovanju na priklop, DJ je na poti. Zabava v Kavarni DDT takoj po otvoritvi!

Dobrodošli!